Mobie OnEdu

Mobie OnEdu on koulujen ja oppilaitosten kokonaisvaltainen oppimis- ja viestintäratkaisu, joka toimii kaikilla laitteilla.

Mobie Zine

HTML5-verkkojulkaisut kaikille päätelaitteille niiden käyttöjärjestelmästä ja näytön koosta riippumatta helposti ja nopeasti.

Oppimateriaalit

Ei vain sähköinen oppikirja, vaan vuorovaikutteiset sähköiset oppimateriaalit oppimispolkuineen, tehtävineen, keskusteluineen ja arviointeineen.

Turvakanava

Turvallisuutta parantava ratkaisu viestintään, kriisiviestintään, kriisisuunnitelmien tuottamiseen ja turvakoulutusten järjestämiseen.

MOBIE TOUCH & ONEDU-OFFLINE

Lue lisää Mobie Touch -tableteista ja ainulaatuisista OnEdu offline-oppimisratkaisuista.
LUE LISÄÄ

ONEDU - SIINÄ ON KAIKKI MITÄ TARVITSET!

OnEdu-pilvipalvelut sisältävät suuren joukon kouluille ja oppilaitoksille kehitettyjä helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka ovat muokattavissa ja luettavissa kaikilla päätelaitteilla älypuhelimista, tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja tv-vastaanottimiin. Voit kattaa yhdellä ja samalla järjestelmällä kaikki oppimis- ja viestintätarpeet, tai hankkia vain tarvitsemasi palvelun osat tietoturvallisina pilvipalveluratkaisuina. OnEdu – Siinä on kaikki mitä tarvitset!

YHDESSÄ TAI ERIKSEEN

Voit hankkia haluamasi OnEdu-palvelut oman tarpeesi mukaan.
LUE LISÄÄ

OnEdu-oppimisympäristö

Ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua yhdellä markkinoiden nykyaikaisimmista palveluista, joka on suunniteltu huomioiden myös mobiililaitteet.

Mobie Zine-verkkojulkaisut

Näyttävät HTML5-verkkojulkaisut kaikille päätelaitteille niiden käyttöjärjestelmästä ja näytön koosta riippumatta helposti ja nopeasti.

Mobie Turvakanava

Turvallisuutta parantava ratkaisu viestintään, kriisiviestintään, kriisisuunnitelmien tuottamiseen ja turvakoulutusten järjestämiseen.

Koulun www-sivut

Sadassa suomalaisessa koulussa kehitetty, helposti päivitettävä, responsiivinen sivusto, kaikilla kouluissa tarvittavilla toiminnallisuuksilla.

eOpettajainhuone (=Intra)

Sähköinen opettajainhuone, ilmoitustauluineen, kalentereineen, keskustelufoorumeineen ja muine tarvittavine toiminnallisuuksineen.

Oppiainekohtaiset sivustot

Oppiaine- ja opettajakohtaiset www-sivut kurssikohtaisine osioineen, blogeineen, kuvagallerioineen ja oppituntikalentereineen.

Mobie Touch -tabletit

Opetuskäyttöön suunnitellut Mobie Touch -tabletit (Win/Linux), jotka sisältävät sisäänrakennetun OnEdu offline-oppimisympäristön.

Oppimateriaalit

Vuorovaikutteiset sähköiset oppimateriaalit oppimispolkuineen, tehtävineen, keskusteluineen ja arviointeineen verkkokaupastamme.

Optimoitu mobiililaitteille

Kaikki Mobie OnEdu-palvelut on optimoitu erilaisille mobiililaitteille. Voit tuottaa sisältöä, muokata niitä, hallinnoida kursseja ja oppimissuorituksia, lukea sisältöjä ja tehdä tehtäviä, sekä suorittaa kokeita ajasta ja paikasta riippumatta omalla henkilökohtaisella laitteellasi. Voit myös ottaa laitteellasi kuvia ja videoita ja lisätä ne helposti aineistoihisi.

Mobie OnEdu on esteetön ja nykyaikainen järjestelmä, joka toimii kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja tv-vastaanottimiin. Sen kehitystyön rasitteena ei ole ollut vanhaa ohjelmistopohjaa ajalta, jolloin mobiililaitteissa ei voinut esittää nykyisenlaisia sisältöjä ja jolloin tablet-laitteita, älypuhelimia- ja -televisioita ei edes vielä ollut olemassa. Näin kehitystyössä on voitu huomioida kaikki uudet standardit niin käyttöympäristön, kuin muunkin tekniikan suhteen.

YLIVERTAISTA KÄYTETTÄVYYTTÄ

Millä laitteella tahansa
Voit tuottaa ja muokata sisältöjä millä laitteella tahansa.

Milloin ja mistä vain
Et ole sidottu aikaan tai paikkaan, joten säästät aikaa ja työ tehostuu.

Yhdellä kirjautumisella
Kertakirjautuminen joko AD- tai Wilma-tunnuksilla helpottaa työstäsi.

Tuki aina lähelläsi
OnEdu-tukipalvelut ovat aina lähelläsi kun tarvitset apua.

0
Koulua
>30k
Opettajaa
~50k
Oppilasta ja opiskelijaa
~20k
Asennettua palvelua

OTA YHTEYTTÄ!

PYYDÄ LISÄTIETOA

Mobie Oy

Mobie Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut kuopiolainen opetusteknologia- ja viestintäalan vakavarainen ohjelmistoyritys. Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode 2014). Päätuotteemme ovat kouluille ja oppilaitoksille suunnatut OnEdu-ratkaisut, sekä sähköiset oppimateriaalit.

Osoite:
Viestikatu 3, 70600 Kuopio

Sähköposti:
info@mobie.fi

 bisnode-dB-luottoluokka-1-logo-2015

Jätä viesti

TAKAISIN