OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu-oppimisympäristö

OnEdu - Suomen nykyaikaisin oppimisympäristö

Mobie Oy:n OnEdu-oppimisympäristö on kehitetty yhteistyössä sadan suomalaisen koulun kanssa vuosina 2013-2014. Kehitystyössä on ollut mukana noin 2.400 opettajaa ja 35.000 oppilasta, sekä opiskelijaa ja siinä huomioitu kaikki tulevaisuuden standardit, niin käyttäjienhallinan, kuin opiskelutietojen tallentamisen ja analysoinnin suhteenkin. OnEdu on lisäksi ainoa oppimisympäristö, joka on kehitetty suoraan yhteensopivaksi kaikille mobiililaitteille ja jossa on oma sähköisten oppimateriaalien tuotantoalusta ja jakelukanava. Voit olla näin varma, että palvelu toimii olivatpa koulun tai opiskelijoiden laitteet mitä tahansa (BYOD).

Oppimateriaalit

HTML5-muotoiset sähköiset oppimateriaalit, jotka ovat tulostettavissa, sekä luettavissa myös offline-tilassa ilman nettiyhteyttä.

Tehtävät/kokeet

OnEdu-oppimateriaalit sisältävät erilaiset oppimispolut, sekä suuren joukon erilaisia tehtäviä ja kokeita, joita voit myös muokata itse.

Arviointi

Tehtävien itsearviointi, oman tuloksen vertaaminen ryhmän keskiarvoon, sekä opettajille ryhmän tehtävä- ja koetulosten seuranta ja analysointi.

Sisäinen SOME

Vuorovaikutteiset keskustelut turvallisesti järjestelmän sisäisessä some-moduulissa. Voit antaa someaktiivisuudesta myös lisäpisteitä.

KAIKILLA LAITTEILLA

OnEdu-oppimisympäristö on käytettävissä kaikilla laitteilla.
LUE LISÄÄ

Tietoturvallinen pilvipalvelu

OnEdu-oppimisympäristö on tietoturvallinen kotimainen pilbipalvelu. Se täyttää JHS-suositusten mukaiset kriittisten palvelujen (Luokka E) vaatimukset.

Yksillä tunnuksilla

Käyttäjienhallinta sisältää rajapinnat yleisimpiin koulujen käyttämiin järjestelmiin, joten voit kirjautua palveluun joko Wilma- tai AD-kertakirjautumisella.

Helppokäyttöinen

OnEdu-oppimisympäristö on erittäin monipuolinen, mutta samalla helppokäyttöinen. Sen käyttöliittymänä toimii maailman yleisin julkaisuohjelmisto, WordPress.

Muokattavat oppimateriaalit

Palveluun on saatavilla suuri joukko monipuolisia kursseja oppimispolkuineen, tehtävineen ja kokeineen. Oppimateriaalien tuottajana mm. e-Oppi Oy.

Kaikki tehtävätyypit

Palvelu sisältää kaikki tehtävätyypit, mm. monivalinta-, aukko-, järjestely-, yhdistely-, arviointitehtävät, vapaakentät, sekä palautustehtävät.

Tehtävien arviointi

Tehtävien automaattinen tarkistus ja arviointi, sekä yhteenvedot kursseista. Opiskelijan tuloksen vertaaminen ryhmän keskiarvoon. (xAPI)

Erilaiset oppimispolut

Mahdollisuus rakentaa erilaisia adaptiivisia oppimispolkuja lähtötasokartoitusten ja tenttien/kategorioitujen tehtävien tulosten pohjalta.

Vuorovaikutteiset keskustelut

Sisältää oman SOME-moduulin, jossa voidaan käydä vuorovaikutteista keskustelua kursseihin linkitetyistä aiheista. Ryhmä-/kahdenväliset keskutelut.

Kannustaminen

Kannustaminen sähköisillä suoritemerkeillä (Badge) ja lisäksi tulostettavat kurssisertifikaatit. Suoritemerkit ovat Mozilla Open Badge yhteensopivia.

Kaikilla laitteilla

OnEdu-oppimisympäristö on suunniteltu alun alkaen toimimaan kaikilla laitteilla niiden käyttöjärjestelmästä tai näytön koosta riippumatta.

KATSO ESIMERKKEJÄ ONEDU-OPPIMISYMPÄRISTÖSTÄ

TAKAISIN