OnEduShop on Mobie Oy:n pilvipalvelutuotteiden, sekä sähköisten oppimateriaalien jakelukanava ja kauppapaikka osoitteessa onedushop.fi.

Voit hankkia sieltä käyttöösi sähköisiä oppimateriaaleja, sekä niiden lukuoikeuksia. Kaikki kauppapaikan oppimateriaalit ovat käytössäsi vaikka  sinulla itselläsi ei olisikaan OnEdu-palvelua. Tällöin materiaalit ovat luettavissa millä tahansa nettiselaimella. Mikäli käytössäsi on oma OnEdu-oppimisympäristö, tai Mobie Zine, niin voit ladata kauppapaikan oppimateriaalit omaan järjestelmääsi ja muokata niitä vapaasti omaan pedagogiseen opetustyyliisi sopivaksi.

OnEduShop toimii oppimateriaalien jakelukanavana kaikille halukkaislle oppimateriaalien tuottajille. Jos haluat tuottaa itse omaa oppimateriaalia ja laittaa sen julkiseen myyntiin, niin annamme käyttöösi veloituksetta julkaisualustan ja koulutusmateriaalin omien materiaalien tuottamiseksi. Veloitamme kauppapaikassamme myynnissä olevista tuotteista 25% niiden toteutuneesta verottomasta myynnistä.

OnEduShop.fi -kauppapaikasta löydät sähköistä oppimateriaalia ala- ja yläkouluille, lukioihin, sekä ammatilliseen opetukseen. Sähköisten oppimateriaalien edelläkävijä, e-Oppi Oy tuottaa kaikki materiaalinsa myös OnEdu-muodossa. Löydät ne kauppapaikastamme.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

TAKAISIN