MOBIE TURVAKANAVA

KOKONAISVALTAINEN RATKAISU KOULUJEN VIESTINTÄÄN JA KRIISIVIESTINTÄÄN, SEKÄ TURVAKOULUTUKSIIN

TURVALLINEN PILVIPALVELU

Mobie Turvakanava on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen pilvipalvelu. Saat sen valmiiksi asennettuna näyttöineen ja turvakameroineen.

KOULUN INFO TV

Mobie Turvakanavalla päivität ja ylläpidät helposti koulun info tv:n sisällöt ajasta ja paikasta riippumatta sekä mobiililaitteilla, että tietokoneilla.

MOBIILI INFOKANAVA

Info tv:n lisäksi Mobie Turvakanava sisältää kaikilla laitteilla luettavissa olevan mobiilin infokanavan, jossa näkyvät kaikki samat sisällöt kuin infotauluillakin.

SUOJATTU TURVAKANAVA

Hälytyksen tapahtuessa opiskelijoita ja henkilökuntaa pyydetään siirtymään suojatulle turvakanavalle, jonne sisältöä päivitetään henkilökunnan mobiililaitteilla.

TURVAKOULUTUKSET

Koulun turvakoulutukset ja turvatason mittaukset voidaan järjestää lisäpalveluna hankittavassa OnEdu-koulutusympäristössä mobiileina mikrokursseina.

NÄYTÖT JA TURVAKAMERAT

Palvelu sisältää aina halutun määrän infonäyttöjä ja turvakameroita valmiiksi asennettuina. Tarvitset vain virran laitteille ja wlan-verkon, johon laitteet kytketään.

HÄLYTYS – SIIRRY TURVAKANAVALLE!

Mobie Turvakanava on ainutlaatuinen ratkaisu koulujen ja oppilaitosten, sekä muiden julkisten tilojen viestintään, kriisiviestintään, kriisisuunnitelmien tuottamiseen ja hallinnointiin, sekä turvakoulutusten järjestämiseen. Se lisää merkittävästi koulujen turvallisuutta.

Palvelu nopeuttaa hälytyksen antamista kriisitilanteessa merkittävästi, sillä kuka tahansa henkilökuntaan kuuluva voi laukaista hälytyksen ajasta tai paikasta riippumatta välittömästi omilla mobiililaitteillaan. Hälytys laukaisee koulun infotauluissa ja mobiililaitteissa äänihälytyksen ja normaalin infokanavan näyttö vaihtuu punaisella pohjalla vilkkuvaan ”HÄLYTYS – Siirry turvakanavalle” -tekstiin. Samalla tavalla,  yhdellä napin painalluksella, saadaan ensimmäiset toimintaohjeet näkyville palvelun suojatulle turvakanavalle.

Turvakanava on salasanasuojauksen takana oleva reaaliaikainen mobiili viestintäkanava, jonne sisältöä päivitetään henkilökunnan omilla mobiililaitteilla. Turvakanava antaa myös pelastuslaitokselle ja poliisille reaaliaikaista kohdetietoa heidän ollessaan matkalla kohteeseen. Kanavalta löytyvät myös kaikki kohdetiedot valokuvineen ja videoineen. Palveluun voidaan kytkeä myös koko koulun kattava turvakameraverkko, jolloin pelastuslaitos pystyy seuraamaan hälytyksen päällä olleessa reaaliajassa tilannetta koulun sisällä.

Turvakanavaan voidaan sisällyttää OnEdu -kurssi-/oppimisympäristö, jolloin koulun kriisisuunnitelmat on mahdollista toteuttaa mobiilina turvakurssina, jonka osana työntekijä todistaa näyttökokeessa sen, että on sisäistänyt ja hallitsee suunnitelman sisältämät asiat.

Mobie Turvakanava on tietoturvallinen ratkaisu, joka täyttää JHS-suositusten mukaisen E-luokan (erittäin kriittiset verkkopalvelut) vaatimukset.

Nyt koulun OnEdu Turvakanava valmiiksi asennettuna sisältäen 5 kpl näyttötauluja alk. 299 €/kk.

OTA YHTEYTTÄ!

MOBIE OY

Mobie Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut kuopiolainen opetusteknologia- ja viestintäalan vakavarainen ohjelmistoyritys. Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode 2014).

Osoite:
Snellmaninkatu 2, 70100 Kuopio

Sähköposti:
info@mobie.fi

 aaa_luottoluokitus

JÄTÄ VIESTI

TAKAISIN